Revised LMES Timetable For 2005
The two free practice sessions / two qualifying sessions has been changed for the second year of the LMES - based on the provisional timetable for Spa.

There are three one hour, free practice sessions, followed by one qualifying session, of 40 minutes. Will that be one, crowded, 40 minute session - or two of 20 minutes?

The autograph session and pit walk now seem to be permanent features of the raceday schedule.

Friday, 15.04.2005
08:00 12:00 LMES Adm. Checks/Signing on
08:00 11:30 LMES Scrutineering
08:00 10:00 CER Adm. Checks/Signing on
08:00 10:00 CER Scrutineering
09:30 10:00 Free Practice Belcar 30 Minutes
10:15 10:45 Free Practice British F 3 30 Minutes
11:00 11:30 Free Practice CER 30 Minutes
11:45 12:15 Qualifying FR 2.0 NL 30 Minutes
12:30 13:30 Free Practice 1 LMES 60 Minutes
13:45 14:15 Qualifying 1 Belcar 30 Minutes
14:30 15:00 Qualifying 1 British F 3 30 Minutes
15:15 15:45 Qualifying 1 CER 30 Minutes
16:00 17:00 Free Practice 2 LMES 60 Minutes

Saturday, 16.04.2005
09:00 09:30 Qualifying 2 Belcar 30 Minutes
09:45 10:45 Free Pratice 3 LMES 60 Minutes
11:00 11:30 Qualifying 2 CER 30 Minutes
11:45 12:15 Qualifying 2 British F 3 30 Minutes
12:40 13:10 Race FR 2.0 NL 30 Minutes
13:40 14:40 Race 1 Belcar 60 Minutes
15:00 15:40 Qualifying LMES 40 Minutes
16:05 17:05 Race CER 60 Minutes
17:30 18:00 Race 1 British F 3 30 Minutes

Sunday, 17.04.2005
08:30 08:50 warm up LMES 20 Minutes
09:15 10:15 Race 2 Belcar 60 Minutes
10:30 11:00 Race British F 3 30 Minutes
10:15 10:45 Autograph Session
10:40 11:20 PIT WALK (Endurance Pits)
11:30 Pits open LMES
11:45 Pits closed LMES
12:00 18:00 Race LMES 1000km

 

Contents Copyright © dailysportscar.com. All Rights Reserved.